top of page
  • Yazarın fotoğrafıAtasan

Anadolu Sigortadan Kaskosu Olan Sigortalılarımıza Otopratik Servislerinde Yıl Sonu Fırsatı


Yaklaşan kış mevsimine hazırlık yapmak isteyen sigortalılarımıza Otopratik firması işbirliği ile oluşturduğumuz güvenli sürüş paketini 125.-TL yerine 50.-TL'ye sunuyoruz.


31 Aralık 2019 tarihine kadar sürecek olan kampanyamızın koşulları aşağıda yer almaktadır.


Kampanyamız, yürürlükte kasko poliçesi olan ve kullanım tarzı hususi oto olan müşterilerimiz için geçerlidir.Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimizin kendilerine SMS ve e-posta ile iletilen kampanya kodunu Otopratik hizmet noktalarına göstermeleri yeterlidir.Kampanyamız kapsamındaki bakım paketi; yağ, hava, polen filtresi ve motor yağı değişimini kapsamaktadır.Kampanyamız kapsamında kullanılan parçalar Otopratik tarafından tedarik edilir. Parça maliyeti kampanyaya dahil değildir.


Bilgi ve randevu için Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş (Otopratik)'e  0 (850) 210 12 52 no.lu iletişim hattı üzerinden ulaşılması gerekmektedir.



*Kampanyamız 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir ve hususi otomobil araç türünü kapsamaktadır.

*Paket kapsamında sunulan tüm hizmetlerin sorumluluğu Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş (Otopratik)'e aittir. Anadolu Sigorta hizmetlerin kullanımı veya kullanılamaması sonucu ortaya çıkabilecek ya da ilgisi olan, doğrudan veya dolaylı hiçbir zararla ilgili olarak sorumluluk kabul etmeyecektir.

*Anadolu Sigorta süre ve koşullar konusunda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page